Weeds

Aquesta sèrie (la wiki en anglès dóna més info) va començar bé però és un cas clar de sèrie que no ha sabut acabar a temps, deixat el llistó alt. Tampoc ha estat una gran sèrie, era entretinguda, divertida i amb cops molt bons, però cada vegada aquests cops escassejaven més, cada temporada teníem la sensació d’estar veient el mateix un altre cop.

La història va d’una mare de família que per tirar endavant la família, s’ha quedat vídua, es dedica a vendre herba. Classe mitjana, urbanització blanca, tots iguals, tots calcats, ella va a buscar droga a casa d’uns traficants negres i després la reven. La història sembla que no pot donar per gaire però sí.
No voleu saber de què parla

L’argument pots ser fluix però els secundaris de vegades salven les coses, secundaris que poden tornar o que poden desapareixer de la manera més miserable. Tota la sèrie és com una fugida endavant, i poc creible, no pots fer el que fas amb la narcomafia mexicana i seguir respirant, no pots tontejar amb la DEA i que no et passi res, no pots…

Sort d’en Shane
Tal com la sèrie baixava pel pedregar hi havia detalls que feien que tingués gràcia, en un moment va ser el personatge d’Andy (Justin Kirk) i després el del fill petit Shane (Alexander Gould), que va passar de gilipolles sense interés a ser el millor personatge de la sèrie, o el més interessant, mentre el carisma de la protagonista doncs això que he dit, baixant pel pedregar sense frens.

Sèrie entretinguda, però que no està al nivell de les sèries que normalment ressenyo. Ja al final la veiem per saber com acabava però sense gaire interés la veritat.

Aquesta sèrie és una creació de Jenji Kohan, també responsable de la molt i molt recomanable Orange is the new black, una sèrie que de moment porta dues temporades i que en algun moment serà ressenyada aquí. Només espero que no cometin l’error d’allargar-la en excès.

I com acaba la sèrie? Bé, sense fer espòiler diré que el final no salva la sèrie, però té el mérit de ser un final arriscat, no han fet un final convencional i s’han arriscat una mica, se’ls ha anat força la castanya i potser amb unes temporades previes una mica millors hauria estat un final més rodó. Està bé, no mata i li haurien sobrat dues o tres temporades mínim, ara em posaré amb Breaking Bad, us deixo l’escena final final de weeds:

 

(Visited 17 times, 1 visits today)