Nova categoria: Repassada

Aquesta categoria servirà per a unes entrades molt concretes, que no serien ben bé una nota al marge i jo, per deformació professional, vull que tot estigui ordenat al lloc adient (bé, en algunes coses, en d’altres tinc una tolerància al caos que limita amb un síndrome de Diògenes).

https://www.flickr.com/photos/ragesoss/
Bookstacks © Sage Ross, Creative Commons.

Què hi trobareu? Una entrada on m’esplaio parlant d’un autor, el que de vegades ja faig quan ressenyo un llibre, però aquí sense aturador, explicant coses de l’autor o la meva relació amb els seus llibres o… bé, de seguida ho començareu a veure.

Seran entrades que es publicaran cada quan em sembli i sobre els autors que em vingui de gust, no hi ha gaire projecte més enllà d’això. De fet, només tinc pensats els primers tres autors, la resta ja aniran sortint. Espero que en gaudiu, la primera REPASSADA no trigarà a aparèixer.

(Visited 24 times, 1 visits today)