Nota al marge: Top 10 llibres (a gener del 2022)

Gold top 10 winner © Sam Churchill, Creative Commons.

Les llistes i altres són molt de finals d’any, d’acord, però com ara mateix estic en una lectura triple i trigaré una mica a fer la ressenya, potser aquesta entrada té algun interès. Sempre dic que aquí el que parla és un servidor, amb els meus defectes, fílies i fòbies. És el meu blog i si a algú no li agrada, el convido a explorar internet a la recerca d’un altre lloc, internet és molt gran. Així i tot, aquesta llista no l’he feta jo, són les deu entrades més vistes. Això vol dir que aquesta llista no és, meva ni respon als meus criteris particulars, són les entrades que, pels motius que sigui, han atret més l’atenció dels lectors. Alguns em sorprenen i d’altres no tant, però no diré quin és quin. Per si us interessen teniu els enllaços a les corresponents ressenyes. Les 10 entrades més visitades (en un històric que arriba fins a 2014!) són les següents:

  1. La dona de la seva vida / Xavier Bosch.
  2. El pèndol / Anna Gas Serra.
  3. Una amistat corrompuda / Xavier Rigall Torrent.
  4. Les millors vacances de la meva vida / Neus Canyelles.
  5. Canto jo i la muntanya balla / Irene Solà.
  6. Noruega / Rafa Lahuerta Yúfera.
  7. Tardor / Ali Smith.
  8. La companyia nòrdica / Albert Villaró.
  9. És que abans no érem així / Empar Moliner.
  10. Tindrem temps: relats confinats / Nora Guiu.

Majoria de llibres escrits per dones (6 a 4, potser hauria de pensar a fer una etiqueta pròpia?), quasi unanimitat en literatura catalana (només Ali Smith s’ha colat) i unanimitat absoluta en llibres en català. Doncs aquí la teniu, una llista feta pels lectors, què us sembla?

(Visited 1.290 times, 1 visits today)