Nota al marge: Etiqueta BLACK AMERICA

Aprofito una entrada del blog antic, perquè és pertinent i perquè possiblement aquesta etiqueta anirà creixent, poc a poc. L’entrada, publicada el 18 d’octubre de 2013 deia això:
“Finalment, després d’anar llegint llibres del tema, m’he decidit a introduir-ho com a etiqueta, una mica com ERÒTICA EN CATALÀ, perquè hi ha poca cosa d’aquest tema i, ja que la meva chaladura em porta per aquí almenys fem-ho fàcil de recuperar, que els blogs en català sobre literatura BLACK AMERICA no és que abundin.
No he posat aquest nom a l’atzar, he investigat una mica i he preguntat a persones que n’entenen més que jo. Es tracta de llibres amb protagonistes que són negres americans (o afroamericans si es prefereix), ambientats en els temps de l’esclavitud o després o avui en dia mateix, escrits per autors que poden ser negres o no ser-ho. El terme més acceptat, African-American Literature, no és tan inclusiu i els autors han de ser negres, i termes com Black Nationalism se’m fan excessivament marcians.”
Hi ha llibres amb aquesta etiqueta que no surten al blog nou, aquest vaja. Mentre blogger no se’ls carregi els podeu trobar en aquest enllaç (són les 6 darreres entrades, corresponents a 5 llibres), la resta ja es troba en aquest blog.
(Visited 29 times, 1 visits today)