Lolito / Ben Brooks

Segon llibre en molt poc temps de Ben Brooks, per res en concret però em va semblar que Fes-te gran tenia un plantejament original i divertit, i en una connexió neuronal molt i molt estranya em va recordar aquest altre llibre, coses meves.

I aquest llibre recorda molt, moltíssim a l’altre, de fet el protagonista podria ser el mateix. Protagonista adolescent, un món que no entén, i unes relacions amb les noies que no acaben de sortir bé, i amb els pares es suporta, com tants i tants adolescents.

El que sí he trobat és que en aquest llibre els secundaris están millor definits, però passen menys coses, i el llibre cap a la part final decau una mica, el que seria un crescendo acaba de manera una mica desconcertant amb una continuació que a mi m’ha semblat poc creible i que no venia gaire a tomb de res, així en general. Interessant, entretingut, original, en definitiva cada cop escriu millor tot i que el llibre no m’hagi entusiasmat gaire perquè en aquest no hi havia el factor sorpresa de l’altre llibres. Ben Brooks encara no ha fet el seu llibre rodó, caldrà estar atents per quan surti.

(Visited 26 times, 1 visits today)