Jo només il·lumino la catalana terra / Valero Sanmartí

Resulta que en Valero Sanmartí ja tenia un llibre abans de Los del sud us matarem a tots, i per allò de fer les coses bé doncs m’he decidit a agafar-lo abans.
El llibre és un recull d’articles apareguts al blog Jo només follo a pèl, més o menys, i en aquests articles l’únic messies amb cara de Tom Selleck i polla bífida posa a caldo tot allò que… bé, ho posa a caldo absolutament tot, és gairebé impossible que no hi hagi alguna pàgina que no ofengui, és lúcid, vitriòlic i molt molt animal. M’encanta!
Per mostra, així comença el llibre:

Hòstia puta, quines ganes que tinc que Catalunya sigui independent per poder criticar els catalans sense que m’acuseu d’alta traïció a la pàtria. Perquè, creieu-me, el país necessita una tempesta inclement de carxots i una bona manguerada de napalm.

Com a declaració d’intencions és força clara,  si us agrada el napalm (al matí o quan sigui) ja sabeu!

(Visited 112 times, 1 visits today)