Los del sud us matarem a tots / Valero Sanmartí

 

Com no llegir aquest llibre? Només amb aquest títol i aquesta senyera-estelada-confederada ja m’ha guanyat el cor. A més a més el seu anterior llibre em va encantar. Té pinta de ser una bogeria, espero que no decebi, i no decep, només amb les primeres paraules ja es confirma:

Un futur on Catalunya forma part dels Països Andorrans, i BCN World s’ha acabat instal·lant a Barcelona mateix, i als habitants de la ciutat els han fotut fora, total ja quasi no en quedaven d’autòctons, tot allò és pels turistes perquè es deixin els calés al Casino Sagrada Família… i així, i a més a més en format Tria la teva aventura… no es pot demanar més!

Un petit fragment del començament:

S’han acabat les vexacions. No podem viure ni un sol dia més sense respondre a insults com el d’entregar la presidència a Carles Puigdemont, exalcalde de Girona. De Girona! Que és com Sarrià, però amb indepes. Un geriàtric amb creperies. La mort de Catalunya.

Agafeu els fusells. Pugeu als tractors.

La terra per a qui la contamina!

Lo riu és mort!

Port Aventura capital!

Mari Pau Huguet, executada per traïció!

Girona ens roba!

Barcelona se’ns mofa!

TV3 ens ignora!

Ens heu convertit en lo cul del país, i ara ens cagarem sobre vostre.

La sang de la Catalunya Vella serà el nou afluent de l’Ebre.

Los del sud us matarem a tots!

I una mica més endavant també reben els andorrans, com correspon als invasors:

… Andorra, que si es considera un país és tan sols perquè l’habita una gent tan menyspreable que fins i tot la Història n’ha passat de llarg, i així han anat fent la seva fins avui dia.

Bàsicament aquí tothom pringa i és un llibre que pot ofendre a tothom, una cosa que fa molta falta! Feia molt que no llegia un llibre que em fes anar endavant i endarrere triant opcions… i rient, i pringa tothom, no hi ha racó de Catalunya que no rebi la seva dosi d’humiliació, no hi ha mite que no hi surti cruelment retratat, no se salva ningú… NINGÚ!

L’únic messies amb el cos de Tom Selleck i polla bífida conduirà les tropes del sud a la victòria!

Us en feu una idea?

 

(Visited 124 times, 1 visits today)