Maldito karma / David Safier

Llibre fluix, que comença bé, de seguida perd pistonada i es posa en un plan molt desconcertant, després entra en una estructura repetitiva i ja fins al final.
Credibilitat nul·la, ja no és que no em cregui lo de la reencarnació (que no) és que si algú s’ha de reencarnar per impedir que la seva família pugui tirar endavant després de la seva mort doncs no em sembla un concepte de reencarnació que m’agradi ni una mica.
Perquè la història va d’això, la protagonista, dona d’èxit que no té temps ni per la filla ni pel marit mor i es va reencarnant en diferents formes de vida per acumular bon karma i així poder estar a prop dels seus, perquè no suporta que el seu marit ara estigui amb una altra dona que l’estima amb bogeria i que també s’estima a la seva filla, no, són seus i aquella intrusa ha de fotre el camp. Sí, m’he trobat desitjant-li un llarg cicle de reencarnacions en insectes a la protagonista.
El llibre es llegeix fàcil i ràpid, i almenys manté tot el llibre un sentit del humor punyent, però ja està. No és un llibre a evitar, però tampoc una recomanació entusiasta.
(Visited 8 times, 1 visits today)