Encén el llum / Anna Carreras

 

Fa la tira, de la mateixa autora, em vaig llegir Camisa de foc, i no em va fer gaire el pes, així que aquest llibre el començo amb certes reserves, sóc així de maniàtic, i a més tendeixo a desconfiar de llibres eròtics escrits per dones (tot i que els llibres de Patricia Muñiz m’han fet replantejar-me el prejudici), amb aquest estat d’ànim obro Encén el llum.
I tot i les meves reserves i unes primeres pàgines que em feien témer el pitjor, no, el llibre se’n surt, i és un erotisme de debó, no el que segons qui entén per erotisme, valgui aquest fragment d’exemple:
Un seixanta-nou impressionant. Es desdobla en tres apèndixs. U, la seva llengua dura i humida fa la processó pel meu clítoris, al mateix temps que un dels seus dits (no sé quin) se’m fica al cony mentre dos més em perforen el cul amb gentilesa. Un trifàsic lent, sensible, tebi: un home desconegut, atent, vibrant, que s’acomiada. Si segueix per aquest camí, em deixaré anar com la joveneta en què m’he convertit. Em sembla que aquests cercles concèntrics de la llengua damunt del punt just són el que em pot arribar a matar. Provo d’emular el seu ritme ficant-me’l a la boca, fins al fons, escopint-li petites dosis de bava i acariciant-lo amb una pressió constant mentre de reüll veig com a la televisió anuncien llet sense els ingredients naturals de la llet. Ja ho deia la meva mare que la llet ha de fer mal de panxa per força.

 

Creix, i deixo de llepar per passar a xuclar amb força. Com si me’l volgués empassar sencer. El contorn em separa els llavis i obro les mans a la velocitat de la llum. Gemego cada vegada amb un timbre més agut, més afinat i punxegut, com he vist fer a les pel·lícules. En el moment precís, a escassos segons de l’orgasme agrupat, el so de fons canvia: la pel·lícula continua. M’aturo en sec i a ell li sembla bé. Som molt forts.

 

I de cara a posar-hi “peròs” trobo els personatges molt poc esbossats quan se’ls treu del tema sexual. Ella que vol ser com les tigresses blanques, i ell que està malcasat, i punt. I això amb l’ell més principal, els altres són surtidors però tampoc és que siguin gaire més importants. Són ganes de posar-se tiquismiquis això també.
Singapore Zoo & River Safari December 2013 629_edited-1 © Michael Gwyther-Jones, Creative Commons.
Bon llibre eròtic, que per mi fluixeja una mica en la part no eròtica del llibre, però sens dubte molt millor que certa trilogia comercial de la que és millor no parlar, el sexe és el que és. Un llibre eròtic com ha de ser amb les tres C, clar, contundent i curt.
(Visited 316 times, 1 visits today)