El Senyor Dolent, autor de llibres

En la meva altra identitat fa anys que escric. I un cop acabo les coses, les intento moure per veure si alguna editorial les vol publicar, sense èxit. Finalment, he tirat pel dret i he decidit anar posant les meves coses a Amazon i, qui vulgui, només haurà de fer clic (i pagar sí, però poc, no crec en regalar els meus llibres).

I què es pot trobar (de moment) a Amazon?

Samizdat, la meva novel·la més recent (2020), en paper o en versió per Kindle.

 

I Keshet (també en electrònic a partir de l’1 de setembre de2022)una novel·la de la que n’estic força content i que m’he cansat de passejar i presentar i moure d’una banda a l’altra des que la vaig enllestir el 2019.

 

I això de moment. Tinc més coses que aniran sortint, ara ja sabeu on trobar-me.

Aquesta pàgina fa servir cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament, per a finalitats analítiques i per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències, en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Si fas clic al botó Acceptar, dones el teu consentiment per a fer servir aquestes tecnologies i per a processar les teves dades per a aquests propòsits.    Veure política de cookies
Privacidad