El cantante de gospel / Harry Crews

Vaig riure i vaig gaudir tant amb Cuerpo que agafo el següent llibre de Harry Crews amb el millor dels ànims. El començament no és tan trepidant, però tenim ocasió de veure tots els elements que farà servir Crews, un poble de merda perdur al cul de Georgia, al poble hi ha hagut un crim fumut (la víctima era una noia blanca, l’acusat un negre, res de bo pot sortir), la gent espera que torni el Cantant de Gospel, l’única persona destacable en tota la història del poble i que amb bon criteri porta anys sense passar-se, tenim el cantant, el seu psicópata representant, i una fira de freaks que sembla que el segueixi allà on va. Un panorama prometedor.

Perquè si alguna cosa hi ha a Enigma és fervor religiós, i per tant predicadors i pastors són com estrelles de rock a més a més de ser autoritats morals, a Enigma tothom va a l’esglèsia. Tenim tots els elements pel desastre, però encara hi ha més. La noia morta era una cosa així com la xicota del cantant, la relació era una mica estranya i d’aquelles que poden arruinar la reputació d’un home suposat sant i tocat per déu.
Tot confluirà en un concert-missa del cantant, amb gent vinguda de tot arreu que el prenen poc menys que per l’encarnació de Déu…

Harry Crews a Enigma
(Visited 13 times, 1 visits today)