Contacte i altres coses

Si sentiu l’irrefrenable desig de dir-me alguna cosa, i no ho voleu fer a la secció de comentaris, em podeu enviar un correu electrònic a info@llibressenyordolent.cat i intentaré donar-vos resposta, l’aniré mirant de tant en tant.

Si el que voleu és que em llegeixi un llibre en concret heu de saber unes quantes coses:

  1. Tinc llista d’espera, o lleixa de pendents, o com en vulgueu dir. Encara que accedeixi, la cosa pot anar per llarg. Us podeu imaginar una persona sense saber què llegir? Sí? Doncs ja us dic que no és el meu cas, mai.
  2. Puc ser un malparit si el llibre no m’agrada. Ho dic de debò,  aquí en teniu una mostra. Us exposeu a això, penseu-hi una mica perquè no vull queixes després. I sí, sé el molt que fot, jo també he rebut de vegades quan he passat de lector a autor, però és el que hi ha.
  3. Potser alguna de les meves ressenyes us sembla injusta o parcial? Perfecte. Jo no imparteixo càtedra, dic el que em semblen els llibres que llegeixo. I aquest “el que em semblen” pot voler dir que reconec que un llibre és bo però em sembla inaguantable. També pot semblar-me inaguantable i no semblar-me bo. I totes les opcions intermitges.

 

Aquest blog va començar el 2010 a blogger i allà hi ha aquelles entrades fins que blogger decideixi eliminar-les. A partir de l’estiu de 2017 vaig agafar aquest domini i aquí estic, des d’aquesta pàgina podeu recular en l’arxiu fins al setembre de 2014, les entrades d’abans només a blogger. Tot plegat va començar sense cap més aspiració que ser un recull de les impressions dels llibres que llegia, i segueix així però amb una mica més d’aspiracions, de fer-ho bé i sobretot seguir fent-ho a la meva manera.

Aquesta pàgina fa servir cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament, per a finalitats analítiques i per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències, en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Si fas clic al botó Acceptar, dones el teu consentiment per a fer servir aquestes tecnologies i per a processar les teves dades per a aquests propòsits.    Veure política de cookies
Privacidad