Tener una vida / Daniel Jándula

Igual que amb Nefando vaig llegir un article al mateix blog i em vaig agafar el llibre d’aquest desconegut Daniel Jándula.

Al protagonista d’aquesta novel·la li apareix un forat a la paret. La cosa no passaria d’anecdòta de reunió de veïns si no fos perquè el forat va creixent i va absorvint les coses de la casa, torçant-les si cal. Vaja que el protagonista té una mena de forat negre que va creixent al menjador de casa.

Aquest creixement que amenaça amb absorvir-ho tot és l’excusa perquè el protagonista rememori fragments de la seva vida fins al moment, i sobretot el perquè no ha fet aquest viatge que ha acabat amb l’avió desaparegut.

https://www.flickr.com/photos/hipydeus/
Black hole passing by Earth © Martin, Creative Commons.

Un llibre que m’ha agradat. A veure que les lectures depenen també del moment i de què hem llegit abans i després de Nefando m’ha anat força bé una cosa molt més baixa de revolucions. Un llibre breu i interessant.

Son muchos los que dicen apostar por la vida, sin saber que la vida no cuenta con ellos. La vida encuentra el modo de abrirse camino, no pide permiso. Y para tener una vida, no basta con estar vivo.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *